IBU ANAK 1 LEGA DAPAT MENYUSUKAN ANAK TANPA SAKIT PINGGANG LAGI


Sakit pinggang!


Siapa yang tak pernah kena sakit pinggang? Rasanya, rata-rata ibu-ibu mesti pernah merasa sakit ni

Ku pernah bersahabat baik dengan sakit pinggang awal tahun lalu

.
Bukan sakit pinggang biasa-biasa, tapi sampai kena panggil tukang urut datang. Selagi tak urut selagi tu badan dok keras kejung! Boleh meleleh air mata dok tahan sakit 


Bila sakit pinggang menyerang, pinggang rasa dicengkam kuat. Urat bagai dikunci rapat! Kadang rasa nak patah pinggang bila berpusing


Nak solat apatah lagi. Dah rupa orang tua bila sakit pinggang ni

Kesan sakit pinggang, ku jadi panas baran. Takda mood. Anak salah sikit jeritan yang bertalu2 ku lemparkan


"Allahu.. Kenapa dengan aku ni.. Anak tak salah pun" 

.
Tak nak berharap dengan painkiller semata-mata. Bayangkan dok telan painkiller je. 10 tahun lagi? 20 tahun lagi? Rosak buah pinggang asbab ubat

Sekarang Kakmuja dah dapat effect positif dari telan Ostematrix bulan lepas dan nak share kebaikan ni dengan sahabat Kakmuja yang ada masalah yang sama


Dia mengadu cepat sakit belakang. Nal berjalan pun tak boleh berdiri lama. Asbab tu dia kerap letih





.
Lepas cuba, dia berharap sangat sakit pinggang durjana ni dapat nyah selama-lamanya!

3 hari
1 minggu

Dapat feedback dari dia. Syukur sakit pinggang dah berkurangan! =)

Badan pun rasa ringan bila dah takda sakit pinggang lagi. Seronok dia 

.
Sakit pinggang dan sakit urat ni salah satu puncanya adalah kurangnya Kalsium dalam tubuh seseorang

So, no wonder la sakit pinggang ni paling banyak menyerang ibu hamil, ibu menyusu dan orang2 tua

.
Jangan biarkan hidup anda diselubungi sakit pinggang durjana ni ok





Kalau sakit rawat cepat-cepat 😋
.
.
Muja Mukri

Wasap.my/60193258527/Ostematrix

#MenulisDariHatiShaklee
#ShakleeSabakBernam
Share this article:

No comments:

Post a comment