BACAAN KENCING MANIS MAK TURUN DARI ANGKA 8 KE 5.3!


"Terima kasih sangat-sangat"


Terharu kan kalau Mak cakap macam tu kat kita

Seronok bukan kepalang hati anak ni bila Mak bagi feedback positif petang tu !


Sekadar gambar hiasan


Pada awalnya Mak sahabat Kakmuja ni ada healing bila 1st time cuba Vivix


Demam panas ! Almost 5days





Hati dah tak keruan. Nak teruskan atau tak

Hari ke-6 sampai la sekarang dah tak dengar Mak mengadu demam lagi


Tiba-tiba..


Mak whatsapp cerita feedback positif petang tu

Ya Allah Alhamdulillah biiznillah ! 

Ternyata senyuman terus terukir di bibir bila Mak cakap yang kesihatan dia bertambah baik bila konsisten Vivix

Vivix hanya asbab. Semua atas izin Nya jua :")




Bacaan kencing manis turun dari 8 ke 5.3


Vivix sama sekali bukan ubat. Tapi kandungan polifenolnya dan minuman yang tinggi antioksidan ini membantu penyembuhan sakit yang dialami



Vivix


Seronok Kakmuja dengar feedback ni

Mak sahabat yang dulunya ada sakit pinggang, kencing manis, darah tinggi dan luka accident yang masih sakit dari tahun lepas beransur kurang satu persatu

Seronok kan dapat bantu orang sihat :")
.
.

Sebarang pertanyaan atau info tentang Vivix dan suplemen Shaklee boleh direct terus ke link Kakmuja ye

Muja Mukri
Teman Shaklee Anda

Wasap.my/60193258527

#ShakleeSabakBernam
Pos Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Share this article:

No comments:

Post a comment